Friday, December 31, 2010

Hepi Besday to Me!!!

Hekhekhekhek lambat lak update psl besday den!!! asyk lupa je.. dok igt benda len.. hikhikhikhik.. weiiiiii!!! hEpi bEsdAy to Me bertambah dah usia den.. tp tetap muda belia lagi okek!!! maceh pada semua2 yang wish kt fb , msg , skype , secara live!!! maceh semua!! dannn!!! special thanks la pada My VIP kerana sudi teman mlm tu pai pagiiiii... Ubeli Lorh!! Muah! Muah! :p


Pada 30hb ritu lokasi : opis je ade potong kek. maceh busu kerana belanja kek secret recipe.. hik3 (sbb den nk benti tu y banje kek mahal.. ahaks! :p ) maceh busu mad jd ketua membaca doa pada ptg tu.. moga ape2 y di doakan tu tercapai la hendaknya.. amin.. =)

pada hari yang sama gak.. adik pompuan den sorang ni balik dr asrama poli terus msuk bilik hulur 1plastik kt den.. bukak2 dia hadiah kan jam ni.. hik2 maceh dak john!!! walaupon jam ni b3 habis... den terima la.. mcm xikhlas je kan bg jam b3 da mati.. cisss!!! hakhakhakhak!! kena la den tukau b3 jam ni.. ngeee

erm.. umur da bertambah satu.. semua dok tanya bile lagi? haiipppp!!! xkawin pon leh idop ape.. igt senang k nk kawin.. isk2!! :p ape2 pon klu da ade jodoh tu xkemana kan.. tgu ngn sabau je laa.. hehehehe =)

2 comments:

  1. ~dah lewat tapi saje nk komen..ahaks!! hepi bufday!~

    ReplyDelete
  2. hikhikhikhikhik maceh sis sayam!!muahhh!! =)

    ReplyDelete